Juventus – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus seriepremiär och Christiano Ronaldos debut mot Chievo, slutade nära ett fiasko. Juventus hade ett 2-1-underläge fram till 75:e minuten. På tilläggstid kunde laget avgöra matchen (2-3). Ronaldo, utsedd till världens bästa spelare, stod för en fullt acceptabel insats, kom till flertalet målchanser utan att pryda målprotokollet. På Allianz Stadium är det ytterst sällan som Juventus sviker.

Lazio råkade ut för en ordentlig käftsmäll i premiären, hemma mot tänkta toppkonkurrenten Napoli. Trots att Immobile prickade in matchens första mål i den första halvleken, förmådde man inte att hålla i och tappade till en 1-2-förlust. Mycket som tappades under mittenperioden av matchen. Nu blir det att ladda om batterierna för Lazio, inför årets tuffaste match mot helt dominanta Juventus.

Jag spelar på Juventus -1 (Asian Handicap) till 1,62 @ ComeOn.

  • Match: Juventus – Lazio
  • Spel: Juventus -1 (AH)
  • Odds: 1,62 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 25/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar