Sevilla – Villarreal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sevilla imponerade i premiären borta mot nykomlingen Rayo Vallecano. Där skrevs vinstsiffrorna till 4-1 och nyförvärvet André Silva, gjorde mål vid tre tillfällen. Pablo Machín har fått en smakstart som heter duga på sitt tränarjobb för Sevilla. Europa League-kvalet har varit en stark resa och det inledande mötet mot tjeckiska Sigma Olmouc, som spelades på bortaplan, slutade med 1-0-seger.

Villarreal rivstartade spelåret med att ta emot Real Sociedad på Estadio de la Cerámica och trots ett 1-0-mål redan kvarten in i matchen slutade matchen i en 1-2-förlust. Ett bottennapp, även om det knappast var en enkel match på förhand heller. Känns som att hemmalaget är rustade för spelåret och att det kan bli ett klart lyft gentemot fjolåret. Gillar framförallt vad Sevilla visat upp i EL-kvalet och seriepremiären.

Jag spelar på raka ettan till 1,88 @ expekt.

  • Match: Sevilla – Villarreal 
  • Spel: Sevilla (1)
  • Odds: 1,88 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:15, 26/8

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar