Trelleborg – Norrköping

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Trelleborg är allsvenskans tabelljumbo och upp till kvalplatsen har klubben numer fyra poäng. Formen är katastrofal med sex torskar uppradade efter varandra. Det finns inte mycket positivt att lyfta fram hos Trelleborg, varken gällande deras spel eller resultaten. Den klara 0-2-förlusten på bortaplan mot AIK, samt förlusten mot Hässleholm i svenska cupen under den här perioden, visar dess sits.

Norrköping är ganska formstarka. Fastän insatsen i kamratmötet mot Blåvitt var lite halvdan, lyckades de vända 0-1 till en 2-1-vinst på stopptid i den andra halvleken. Det stärker dem och deras aktier i den allsvenska toppstriden. Titeln ser dock ut att vara milakliv borta just nu, i takt med att AIK och Bajen vägrar att tappa poäng. Först och främst är det en Europaplats som ska säkras till nästa säsong.

Jag spelar på Norrköping -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Trelleborg – Norrköping
  • Spel: Norrköping -1,0 (AH)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!