Hammarby – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby var illa ute borta mot Dalkurd senast, släppte in två strutar, men kunde emellertid kamma hem trepoängaren. Styrkan i laget är att man konsekvent spelar in vinsterna även när det svajar. Bajens offensiv sprudlar och Nikola Djurdjic är en mardröm, för samtliga allsvenska försvar. Hemmalaget är såklart väldigt beroende av trepoängaren, eftersom AIK vann parallella matchen mot Häcken.

Djurgården har tappat allt. Senast fick man bara 2-2 mot Elfsborg, där man hämtade in sent underläge. Det var den fjärde allsvenska matchen i rad utan vinst och i denna rad hittas bland annat en 0-5-förlust mot Häcken. Förfallet påbörjades i samband med uttåget ur Europa League-kvalet och har eskalerat därefter. I samband med detta har Djurgården ramlat ner till mittenskiktet av tabellen.

Jag spelar på Hammarby -0,25 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Djurgården
  • Spel: Hammarby -0,25 (AH)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 2/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar