Öster – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster har nu verkligen börjat prestera på sistone efter klubbens tuffa inledning på säsongen. I senaste matchen blev det emellertid ett ordentligt fiasko, i derbyt mot Värnamo och förmodligen innebar detta, att deras förhoppningar om allsvenskan dog. Senaste matchen mellan Öster och Falkenberg, slutade med en seger till ÖIF med 2-0. Gästerna bör vara revanschsugna och vill såklart behålla andraplatsen.

Falkenberg har ett strålande läge för att ta sig tillbaka till Allsvenskan med fem poäng till godo på AFC Eskilstuna. Det är bara Helsingborg som är före i tabellen och för Falkenbergs del handlar det mesta i höst om att försöka behålla sin andraplats. Det duger långt. Här är känslan att matcher som kommer spelas blir en jämn historia och det blir förmodat svårt för båda lagen att avgå med segern.

Jag spelar på Oavgjort (1 inget spel) till 2,10 @ bwin.

  • Match: Öster – Falkenberg 
  • Spel: Oavgjort (1 inget spel)
  • Odds: 2,10 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/9

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar