Öster – Falkenberg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Öster har nu verkligen börjat prestera på sistone efter klubbens tuffa inledning på säsongen. I senaste matchen blev det emellertid ett ordentligt fiasko, i derbyt mot Värnamo och förmodligen innebar detta, att deras förhoppningar om allsvenskan dog. Senaste matchen mellan Öster och Falkenberg, slutade med en seger till ÖIF med 2-0. Gästerna bör vara revanschsugna och vill såklart behålla andraplatsen.

Falkenberg har ett strålande läge för att ta sig tillbaka till Allsvenskan med fem poäng till godo på AFC Eskilstuna. Det är bara Helsingborg som är före i tabellen och för Falkenbergs del handlar det mesta i höst om att försöka behålla sin andraplats. Det duger långt. Här är känslan att matcher som kommer spelas blir en jämn historia och det blir förmodat svårt för båda lagen att avgå med segern.

Jag spelar på Oavgjort (1 inget spel) till 2,10 @ bwin.

  • Match: Öster – Falkenberg 
  • Spel: Oavgjort (1 inget spel)
  • Odds: 2,10 @ bwin
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/9

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!