Jokerit – Khabarovsk

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Jokerit inledde KHL-säsongen med en 6-3 seger hemma mot kinesiska Kunlun Red Star. Det var främst lagets förstafemma med Steve Moses, Peter Regin och Sakari Manninen tillsammans med backarna Sami Lepistö och Karl Stollery som i pricicip avgjorde hela matchen. Jokerit har nu lyckats stärka upp laget med forwards som Manninen och Platt. Hemmalaget har också ett stabilt målvaktspar.

Khabarovsk har egentligen varit ett bottenlag varenda säsong sedan ligan startades, mycket pga av ett riktigt risigt facit på bortaplan. Som ett av ligans tre lag längst ut i öst har man kunnat dra nytta av det långa avståndet och tidszonsbyten på hemmaplan, men haft det väldigt svårt att hävda sig på bortaisen. Och det ser inte ut att bli någon skillnad iår. Senast torskade man borta mot Spartak Moskva med 6-3.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ NordicBet.

  • Match: Jokerit – Khabarovsk
  • Spel: Jokerit (1)
  • Odds: 1,60 @ NordicBet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17:30, 5/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar