Jokerit – Traktor

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Jokerit har imponerat under inledningen av KHL-säsongen och innehar förstaplats i västra konferensen. Finnarna har vunnit fem matcher och bara torskat en match på övertid. Klubbens offensiv har blomstrat ordentligt och dansken Nicklas Jensen har varit glödhet under säsongsstarten med åtta poäng på sex matcher. Laget har nu hemmaplan här ikväll, där alla tre spelade matcher även har vunnits.

Traktor Chelyabinsk inledde med fyra hemmamatcher, där man bara fick med sig en vinst mot Slovan Bratislava. Under lördagen så spelade gästerna sin första bortamatch och lyckades vinna med 6-5 mot Metallurg Magnitogorsk. En stark vinst i en smått galen match. Även om Traktor Chelyabinsk har väldigt bra spets i svenskarna Gynge och Bergström samt Nick Bailen, så bör Jokerit ses som betydligt bättre.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Jokerit – Traktor
  • Spel: Jokerit (1)
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 17/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar