Traktor – Salavat Ufa

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Traktor Tjeljabinsk med svenskarna Gynge och Bergström i spelartruppen, har inte inlett KHL-säsongen på något övertygande sätt. Laget hittas just nu på niondeplats i Eastern Conference med tre segrar och fem torskar på sina åtta spelade matcher. Hemmalaget har en målskillnad på 16-31. Klubben har såklart stora problem med många insläppta mål och ingen av Traktors målvakter har övertygat så här långt.

Salavat Ufa innehar tredjeplatsen i Eastern Conference. De har hittills vunnit sex av nio matcher, varav tre av fyra på bortaplan och har en målskillnad på 33-26. Offensivt är Salavat Ufa ett av ligans vassaste lag. Det som hindrar dom från att vara ett av de absolut vassaste lagen i ligan är målvaktsspelet. Salavat ska emellertid ses som den betydligt starkare parten av dessa två med svenska Linus Omark i spetsen.

Jag spelar på Salavat Ufa Draw No Bet till 1,65 @ betway.

  • Match: Traktor – Salavat Ufa
  • Spel: Salavat Ufa DnB
  • Odds: 1,65 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar