Traktor – Salavat Ufa

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Traktor Tjeljabinsk med svenskarna Gynge och Bergström i spelartruppen, har inte inlett KHL-säsongen på något övertygande sätt. Laget hittas just nu på niondeplats i Eastern Conference med tre segrar och fem torskar på sina åtta spelade matcher. Hemmalaget har en målskillnad på 16-31. Klubben har såklart stora problem med många insläppta mål och ingen av Traktors målvakter har övertygat så här långt.

Salavat Ufa innehar tredjeplatsen i Eastern Conference. De har hittills vunnit sex av nio matcher, varav tre av fyra på bortaplan och har en målskillnad på 33-26. Offensivt är Salavat Ufa ett av ligans vassaste lag. Det som hindrar dom från att vara ett av de absolut vassaste lagen i ligan är målvaktsspelet. Salavat ska emellertid ses som den betydligt starkare parten av dessa två med svenska Linus Omark i spetsen.

Jag spelar på Salavat Ufa Draw No Bet till 1,65 @ betway.

  • Match: Traktor – Salavat Ufa
  • Spel: Salavat Ufa DnB
  • Odds: 1,65 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!