Djurgården – Trinec

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården besegrade gästande Trinec med 6-1 i den första gruppspelsomgången i Champions Hockey League. Därefter tog sig laget till norska Storhamar och vann med 3-2 på bortaplan, varpå djurgårdarna har kopplat ett grepp om gruppvinsten här. Rimligen bör det göra att laget kan slappna av, med två hemmamatcher kvar mot lagen som de besegrade på bortaplan. Djurgården är klara favoriter.

Ocelari Trinec öppnade sin säsong med två raka förluster i Europa och som inte ser ut att höra hemma på den här nivån alls. Förlust med 1-6 hemma mot Djurgården och sedan kolossala 2-8 mot Tappara är inte direkt resultat som imponerar. Trots att det här är ett slaget lag och trots att Djurgården har gjort vad som krävs av dem, ska stockholmarna kunna plocka hem full pott utan någon ansträngning.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ William Hill.

  • Match: Djurgården – Trinec
  • Spel: Djurgården (1)
  • Odds: 1,65 @ William Hill
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:30, 7/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar