Tottenham – Liverpool

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tottenham inledde nuvarande säsong med tre raka segrar i Premier League. Innan uppehållet, torskade man emellertid med 1-2  i bortamötet mot nya utropstecknet Watford. Dessförinnan hade en storskalp tagits, 3-0-kross av Man United och detta på Old Trafford. Minst två avbräck, skador, stör Tottenham inför den här matchen, Hugo Lloris och Dele Alli. Sissoko och Lamela är fortsatt osäkra för spel.

Liverpool har gått rent under Premier League-upptakten, vunnit fyra av fyra matcher och målskillnaden i dessa matcher är på 9-1. Lagets defensiva struktur har förbättrats med milakliv. Förra året förlorade Tottenham blott två av 19 matcher på hemmaplan i Premier League, 13-4-2. Det identiska mötet med Liverpool slutade i en 4-1-kross och det omvända 2-2. Tror på en jämn match i favör till hemmalaget.

Jag spelar på Tottenham +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,89 @ bet365.

  • Match: Tottenham – Liverpool
  • Spel: Tottenham +0,25 (AH)
  • Odds: 1,89 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 13:30, 15/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!