Sunderland – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sunderland placerar sig på nedflyttningsplats som tredjejumbo och innehar fyra förluster på de fem senaste matcherna. Laget är tillbaka på ruta ett efter en bra period i november och starten på december. Hård käftsmäll senast när man föll med förkrossande 1-4 borta mot Burnley.

Liverpool placerar sig som tvåa i Premier League och hoppas kunna minska avståndet till Chelsea på förstaplatsen. I och med 1-0-vinsten över Manchester City senast, har man skuttat ifrån konkurrenterna nedan – till toppen av kullen skiljer sex pinnar och till tredjeplatsen fyra. Toppen mot botten, klasskillnaden borde synas tydligt här.

Jag spelar på Liverpool -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365

  • Match: Sunderland – Liverpool
  • Speltips: Liverpool -1,5 mål (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 2/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar