Wolverhampton – Burnley

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Wolverhampton hade lekstuga i fjolårets Championship och ska ha en trupp som, i årets konkurrens, slutar i mittenskiktet. Positivt att dess första vinst kunde plockas precis före uppehållet som varit, 1-0 borta mot West Ham. Även i matcherna innan dess har hemmalaget visat upp positiva indikationer, spelat lika mot Everton samt Manchester City. Däremellan finns dock ett magplask, 0-2 mot Leicester.

Burnley var ett av årets stora utropstecken i England, men har inte kunnat ta med deras energi in i den nya säsongen. Europa League-kvalet trillade de ur i playoffrundan, där Olympiakos stod för motståndet och i Premier League har det blivit en pinne på fyra matcher. De tre senaste matcherna har förlorats. Burnley ser istället helt iskalla ut. Samtidigt verkar allting fungera hos hemmalaget för tillfället.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betway.

  • Match: Wolverhampton – Burnley
  • Spel: Wolverhampton (1)
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 14:30, 16/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar