Halmstad – Landskrona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstad hittas nu på fjärdeplatsen i Superettan och för hemmalaget, handlar det om att försöka ta sig förbi Eskilstuna, som inför detta möte har fem fler inspelade poäng med matchen mer spelad. Att sluta på tredjeplatsen och kvalplats är HBK:s kanske enda egentliga möjlighet för att kunna få spela i svenska finrummet nästa säsong. Hallänningarna bortaslog GAIS i senaste matchen, 2-1.

Landskrona slåss längst ner i tabellen och har målsättningen att rädda kvar klubben i Superettan. Som bekant har det varit lite oroligheter i och kring klubben både inför och under denna säsong, samtidigt som resultaten på planen sviktat ordentligt. I sina bästa stunder håller laget hög nivå. Med sju matcher kvar har man fyra poäng upp till säker mark och mot topplaget Halmstad lär det bli tufft.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 2,15 @ Ladbrokes.

  • Match: Halmstad – Landskrona
  • Spel: BLGM – Nej
  • Odds: 2,15 @ Ladbrokes
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 25/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar