Djurgården – Linköping

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Djurgården hittas på tredjeplatsen i SHL-tabellen. Anledningen till stockholmarnas framgångar är allra främst offensiven. Laget har lyckats producera flest mål i SHL, närmare bestämt 47 mål på 13 spelade omgångar. Med Djurgårdens inledning ser framtiden positiv ut, speciellt med tanke på att Växjö inte är de dominanter under grundserien som de varit under tidigare säsonger. Kvällens match lär bli målrik.

Linköping hittas på andraplatsen och det blir alltså ett toppmöte här ikväll. De är dessutom näst mest målfarliga i seriespelet med 42 mål på 14 matcher. Det ger också ett snitt på tre mål per match, varpå det här borde rimligen vara en match med minst sex mål, enligt logikens simpla regler. Båda lag borde rimligtvis satsa för seger utan att krångla till det något nämnvärt. Det här blir en öppen historia.

Jag spelar på över 4,5 mål till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Djurgården – Linköping
  • Spel: Över 4,5 mål
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar