Djurgården – Linköping

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Djurgården hittas på tredjeplatsen i SHL-tabellen. Anledningen till stockholmarnas framgångar är allra främst offensiven. Laget har lyckats producera flest mål i SHL, närmare bestämt 47 mål på 13 spelade omgångar. Med Djurgårdens inledning ser framtiden positiv ut, speciellt med tanke på att Växjö inte är de dominanter under grundserien som de varit under tidigare säsonger. Kvällens match lär bli målrik.

Linköping hittas på andraplatsen och det blir alltså ett toppmöte här ikväll. De är dessutom näst mest målfarliga i seriespelet med 42 mål på 14 matcher. Det ger också ett snitt på tre mål per match, varpå det här borde rimligen vara en match med minst sex mål, enligt logikens simpla regler. Båda lag borde rimligtvis satsa för seger utan att krångla till det något nämnvärt. Det här blir en öppen historia.

Jag spelar på över 4,5 mål till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Djurgården – Linköping
  • Spel: Över 4,5 mål
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/11

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!