Arsenal – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal och deras nya tränare Unai Emery, förlorade de två inledande matcherna mot Manchester City respektive Chelsea och varningsklockorna höjdes direkt. Nu är läget helt annorlunda. 11 raka matcher vanns därefter innan krysset borta mot Crystal Palace i förra veckan. Senast besegrades Blackpool med en vek startelva i cupen. Man är såklart formstarka, men den här matchen kommer också bli tuff.

Liverpool är kanske den klaraste utmanaren till mästarna Manchester City i Premier League och inför denna match hittas dem på andraplatsen och det är enbart målskillnaden som skiljer laget bakom den nämnda konkurrenten. Åtta seriematcher vunna, två lika och noll förluster. Så lite som fyra insläppta mål. Dessutom har Liverpool fördel mot Napoli, PSG och Röda Stjärnan i jakten på en CL-slutspelsplats.

Jag spelar på raka tvåan till 1,94 @ NordicBet.

  • Match: Arsenal – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 1,94 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 3/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar