Juventus – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus tillhör de absolut klaraste titelkandidaterna. Italienarna brukar alltid vara med in i nästintill det sista på Champions League-resan och inför detta spelår har konkurrenskraften blivit bättre i och med förvärvet av Cristiano Ronaldo, världens kanske bästa fotbollsspelare. I Serie A innehas förstaplatsen och just nu har laget grepp om scudetton med tio vinster på deras elva spelade matcher.

Manchester United har sina problem, det är uppenbart. Lite medvind har de emellertid fått de senaste veckorna, efter två raka 2-1-vinster över Everton samt AFC Bournemouth. Premier Leagues toppstrid är fortsatt en bra bit borta och CL-slutspelet är i fara. Tränaren José Mourinho är hårt pressad. Laget största risk i dagens match, är att deras anfallspjäs, Romelu Lukaku är osäker för spel nu på förhand.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ expekt.

  • Match: Juventus – Man United
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,62 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/11

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar