Man United – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester United har haft en tuff start på säsongen. Först besegrades Leicester i premiärmatchen, men senast torskade klubben borta mot förväntade bottenlaget Brighton, 3-2. José Mourinho har det inte enkelt som tränare. Hans position känns osäker sedan lång tid tillbaka. Hemmalagets anfallsspel ser bra ut, men Eric Bailly och Victor Lindelöf ser ännu inte ut som ett komplett par hos United.

Tottenham kan vara mycket mer tillfreds med vad de levererat hittills. Det småkluriga bortamötet mot Newcastle United i premiären vann de med 2-1, för att nu senast plocka ner lokalrivalen Fulham med tre mål mot ett på Wembley Stadium. Laget ofensiva spel, fungerar bra. Fem mål på två matcher, trots att motståndet varit lite halvdant. Anmärk väl att mål också släppts in i matcherna och en del av värde.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Man United – Tottenham
  • Spel: BLGM 
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar