Varberg – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Varberg riskerar att ramla ur elitfotbollen, vilket vore förödande för verksamheten, rent ekonomiskt. I det första mötet förlorade laget nämligen med 4-2 på bortaplan och sitter därmed i ett riktigt tufft läge inför returmötet. Något riktigt läskigt, är att hallänningarna hade ett 4-1-underläge, men lyckades reducera i den sista minuten som gör att detta dubbelmöte trots allt lever. En lång uppförsbacke.

Oskarshamn såg ut att vara mycket starkare i första mötet. Det går inte att blunda för detta faktum. Det här är som bekant ett dubbelmöte och det gäller såklart att förhålla sig till första mötet för att bedöma hur den här andra matchen ska arta sig. Det räcker egentligen att förlora med uddamålet för gästerna, men räknar iskallt med att de försöker hålla ner siffrorna och verkligen försvara ett kryss.

Jag spelar på Oskarshamn +1,25 mål (Asian handicap) till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Varberg – Oskarshamn
  • Speltips: Oskarshamn +1,25 (AH)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 14:40, 18/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar