Tyskland – Holland

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Tyskland kommer till denna drabbning med bristande motivation. Det är nämligen klart att tyskarna kommer ramla ur gruppen, vilket såklart inte är oförtjänt. Under VM visade ”Die Mannschaft” prov på deras lägsta-nivå. Fiaskot fullbordades när de åkte ur redan i gruppspelet. Joachim Löw har också kraftigt ifrågasatts sedan dess, men verkar ha fortsatt förtroende från ledarhåll.

Holland hamnade visserligen i en svår grupp på förhand, men har överträffat förväntningarna. Det är simpla förutsättningar som råder. Holland behöver en poäng för att säkra gruppsegern. Senast vann man med 2-0 mot Frankrike och Holland spelade stundtals ut de regerande mästarna. Efter VM har holländarna visat prov på en ruskigt underhållande fotboll och kvalitén de besitter.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Tyskland – Holland
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar