Tyskland – Holland

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Tyskland kommer till denna drabbning med bristande motivation. Det är nämligen klart att tyskarna kommer ramla ur gruppen, vilket såklart inte är oförtjänt. Under VM visade ”Die Mannschaft” prov på deras lägsta-nivå. Fiaskot fullbordades när de åkte ur redan i gruppspelet. Joachim Löw har också kraftigt ifrågasatts sedan dess, men verkar ha fortsatt förtroende från ledarhåll.

Holland hamnade visserligen i en svår grupp på förhand, men har överträffat förväntningarna. Det är simpla förutsättningar som råder. Holland behöver en poäng för att säkra gruppsegern. Senast vann man med 2-0 mot Frankrike och Holland spelade stundtals ut de regerande mästarna. Efter VM har holländarna visat prov på en ruskigt underhållande fotboll och kvalitén de besitter.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Tyskland – Holland
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!