Tottenham – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tottenham kommer spela inför ett fullproppat White Hart Lane när Chelsea gästar. Förutom all heder som finns inbakat i derbyt, behöver verkligen båda dessa lagen inkassera trepoängare för att haka på de absoluta topplagen. Före speluppehållet, hittade ”Spurs” verkligen stilen. Tottenham radade upp fyra vinster efter varandra, tre av dessa kom på bortaplan. Man har förlorat två av sina senaste 12 matcher.

Chelsea återfinns på tabellens tredjeplats och Tottenham på fjärdeditot, med ynka en pinne som skiljer dem åt och fyra respektive fem till toppen av kullen. Även gästerna är formstarka, ska nämnas. De har dessutom, spelmässigt, imponerat mer under spelåret. De har inte förlorat en enda match under denna säsongen. Trots styrkab, ska de inte presenteras som favoriter, borta mot ett jämnstarkt Tottenham.

Jag spelar på Tottenham +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Tottenham – Chelsea
  • Speltips: Tottenham +0,25 (AH)
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 24/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar