Genoa – Sampdoria

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Genoa öppnade seriespelet oväntat starkt och under en kortare period var Genoa dessutom uppe och snuddade på topplaceringarna. Nu har man emellertid spelat sex matcher efter varandra utan seger. Allting verkar helomvänt och numer hittas laget på fjortondeplats. Det är kanske snarare på denna nivå klubben ska vara på. Spelarmaterialet osar knappast klass. Senast torskade man mot Napoli med 2-1.

Sampdoria inledde spelåret på ett lovande sätt, för att nu ha ramlat ner i plurret. Formdippen är dock inte alls lika djupgående som Genoas varit och de här tre förlusterna har kommit i svåra matcher, där Milan, Torino och Roma stått för motstånden. Samtidigt kan man inte vifta undan målskillnaden 4-11 i dessa hur som helst. Sampdoria ska vara bättre. De har potentialen att studsa uppåt i tabellen.

Jag spelar på Sampdoria +0 mål (Asian Handicap) till 2,03 @ bet365.

  • Match: Genoa – Sampdoria
  • Speltips: Sampdoria +0 (AH)
  • Odds: 2,03 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 25/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar