Luleå – Linköping

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Luleå hittas på förstaplatsen i SHL och klubben är samtidigt välförtjänta ligaledare. Norrlänningarna har visat god moral och imponerande är hur svårslagna Luleå är. Hemmalaget är dessutom duktiga på att avgöra sina matcher. Mot både Mora och Örebro avgjorde man med endast sekunder kvar av respektive match. Matcherna på övertid, har resulterat i fler segrar än förluster under förlängning och straffar.

Linköping inledde säsongen på ett mycket imponerande sätt, där dem tog nio segrar under deras första elva matcher. Ser man till de efterföljande tio matcherna har det gått rakt utför, där östgötarna endast vunnit två av de tio senaste matcherna. Där en av dem kom senast mot jumbon Mora som om möjligt är i ännu sämre form. Luleå är något helt annat att bita i och en lång resa i benen kommer inte göra gott.

Jag spelar på Luleå ML till 1,61 @ betsson.

  • Match: Luleå – Linköping
  • Speltips: Luleå ML
  • Odds: 1,61 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar