Everton – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton känner sig troligen väldigt revanschsugna sedan den snöpliga förlusten nu senast och kommer förmodligen plocka hem trepoängaren på Goodison Park, mot ett så pass överkomligt motstånd. Senast mot Liverpool såg hemmalaget starka ut och det är tydligt att det defensiva spelet fungerar. Här borde gästande Newcastle, som varit uddlösa redan sedan starten, få svårigheter att göra avtryck på riktigt.

Newcastle torskade även dem i sista matchen (0-3 hemma mot West Ham). Det ska nämnas att skade- och avstängningsläget är ganska betydligt för gästerna. Newcarle får klara sig utan ett par potentiella startspelare. Matt Ritchie kommer inte spela efter sitt femte gula kort i senaste omgången. Dessutom är Isaac Hayden, Karl Darlow, Paul Dummett och Florian Lejeune otillgängliga. Detta blir en tuff uppgift.

Jag spelar på Everton -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,66 @ ComeOn.

  • Match: Everton – Newcastle
  • Speltips: Everton -0,75 (AH)
  • Odds: 1,66 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar