Juventus – Inter

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus är favoriter till att plocka hem scudetton ytterligare en säsong. Den gamla damen placerar sig på förstaplatsen i Serie A-tabellen, med hela åtta pinnar ner till andraplacerade Napoli. ”Juve” kommer till dagens möte med fyra raka vinster utan insläppta mål, mot Milan, SPAL, Valencia och Fiorentina. Matcher mot således tufft motstånd. Hemmalaget krossade Fiorentina senast på bortaplan.

Inter återfinns på tredjeplats i Serie A, redan 11 pinnar bakom kvällens motståndare tillika ärkerivalen, när 14 matcher är spelade. Laget är inte heller i närheten av lika stabila och solida som hemmalaget. De lever fortfarande mycket på Mauro Icardis spetskvalitéer och om Juve förmår att kontrollera honom, då ska bortalaget ha bra mycket mindre att säga till om. Gästerna kommer såklart få det tufft här.

Jag spelar på Juventus -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ bet365.

  • Match: Juventus – Inter
  • Speltips: Juventus -0,75 (AH)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 7/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar