Club Brügge – Atlético

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Club Brügge är klara för Europa League-slutspel som väntar under nästkommande omgång. Ingenting kan nu förändras, oavsett seger eller förlust här ikväll. Trots att hemmalaget inte har någonting att spela för, kommer de naturligtvis inte lägga sig platt inför denna match. Samtidigt är det emellertid tveksamt om Club Brügge har tändvätskan för att kunna skrälla. Hemmalaget lär komma hit utan flera spelare.

Atlético Madrid krigar för att behålla förstaplatsen före Dortmund och för det kommer gästerna behöva minst matcha deras resultat. En vinst och allt är klart. Orosmolnet är truppsituationen på de defensiva positionerna. Stefan Savic, avstängd, saknas och statusen runt Filipe Luís, Diego Godín liksom Juanfran är osäker. Klass och motivation talar för Atlético och det borde räcka till tre pinnar här ikväll.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ betway.

  • Match: Club Brügge – Atlético
  • Speltips: Atlético (2)
  • Odds: 1,70 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!