Valencia – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Valencia kommer sluta på tredjeplatsen i Champions League-gruppspelet och laget spelar i och med detta Europa League-fotboll hädanefter. Detta bör betraktas som helt väntat även om Valencia såklart hade önskat mer. Det stora fiaskot har istället varit det inhemska ligaspelet, där laget parkerar på en anonym femtondeplats och bottentrion är med det klart närmare än en Europaplats.

Manchester United är i dagsläget andraplacerade i gruppspelet, men skulle vid händelse av seger här ikväll, samtidigt som Juventus tappar poäng, plocka förstaplatsen. Även om britterna sällan imponerar alltför mycket, står de det facto stärkta av fem matcher (2-3-0) utan förlust, däribland ett 2-2-kryss mot Arsenal. Samtidigt som Uniteds form är okej, bör Valencias fokus, först och främst ligga på ligaspelet.

Jag spelar på Man United +0,25 mål (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Valencia – Man United
  • Speltips: Man United +0,25 (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 12/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar