Celtic – Salzburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Celtic är som vanligt dominanter i Scottish Premiership. Klubben är såklart landets hopp ute i Europa. Laget har ena foten i Europa League-slutspelet efter tre vinster och två förluster, men är också pressade att undvika ett misslyckande. Skulle dem missa slutspelet, vore det naturligtvis ett stort fiasko. Celtics hemmastyrka brukar oftast visas i Europasammanhang, där flertalet världslag stött på tufft motstånd.

Salzburg har imponerat och vad laget har åstadkommit i Europa League-gruppspelet är beundransvärt. Laget har spelat fem matcher, vunnit samtliga fem och har därmed säkrat förstaplatsen. Att hålla rent facit, skulle inte betyda annat än heder för Salzburg och de kan slappna av helt inför matchen med vad allt det innebär. Förmodligen kan rotation väntas här och motivationen lär knappast vara speciellt stor.

Jag spelar på Celtic +0 mål (Asian Handicap) till 1,91 @ ComeOn

  • Match: Celtic – Salzburg
  • Speltips: Celtic +0 (AH)
  • Odds: 1,91 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar