Nürnberg – Wolfsburg

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Nürnberg är inför kvällens batalj, pressade att försöka stjäla poäng från Wolfsburg här på Max-Marlock-Stadion. Nykomlingarna i Bundesliga hittas nu precis ovanför negativa kvalstrecket. Det som oroar extra mycket hos hemmaklubben är att dess resultat bara blivit sämre under året efter en hyfsad inledning. Nürnberg har flest insläppta mål i hela serien, 33 stycken på 14 matcher. Framåt har de visat styrka.

Wolfsburg har levererat under de senaste veckorna. Innan 2-2-krysset mot Hoffenheim, vann laget över toppmotstånd som Eintracht Frankfurt samt RB Leipzig. För tillfället innehas en mittenplacering, om än med visst känn på Europaplatserna. Målpartajen har mer eller mindre bara radats upp på löpande band för Nürnberg, vars 5/7 senaste matcher också innehållit mål åt båda håll. Detta bör inte bli ett undantag.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Nürnberg – Wolfsburg
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 14/12

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!