Nürnberg – Dortmund

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Nürnberg fortsätter fajtas om en plats i högstaligan under nästkommande säsong. Klockan tickar dock för laget och när förlusterna radas upp, är överlevnadshoppet såklart alltmer avlägset, snarare än en möjlig realitet. Laget är jumbo i Bundesliga och har på 21 matcher skrapat ihop två vinster och 12 snåla pinnar. Glädjande för hemmalaget är att bottenkonkurrenterna varit nästintill lika hopplösa.

Dortmund har såväl tappat formen, släpper in en herrans massa mål och misslyckats att vinna en enda av de fyra senaste matcherna medan seriespelet ska bollas med Champions League-slutspel. Att tappa i en match mot tabelljumbon Nürnberg, ska det mycket till för. Det här kan snarare ses som en perfekt chans att komma tillbaka på rätt spår, samla ihop självförtroendet och ta det därifrån.

Jag spelar på Dortmund -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ bet365.

  • Match: Nürnberg – Dortmund
  • Speltips: Dortmund -1,0 (AH)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 18/2
SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!