Nürnberg – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nürnberg fortsätter fajtas om en plats i högstaligan under nästkommande säsong. Klockan tickar dock för laget och när förlusterna radas upp, är överlevnadshoppet såklart alltmer avlägset, snarare än en möjlig realitet. Laget är jumbo i Bundesliga och har på 21 matcher skrapat ihop två vinster och 12 snåla pinnar. Glädjande för hemmalaget är att bottenkonkurrenterna varit nästintill lika hopplösa.

Dortmund har såväl tappat formen, släpper in en herrans massa mål och misslyckats att vinna en enda av de fyra senaste matcherna medan seriespelet ska bollas med Champions League-slutspel. Att tappa i en match mot tabelljumbon Nürnberg, ska det mycket till för. Det här kan snarare ses som en perfekt chans att komma tillbaka på rätt spår, samla ihop självförtroendet och ta det därifrån.

Jag spelar på Dortmund -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,70 @ bet365.

  • Match: Nürnberg – Dortmund
  • Speltips: Dortmund -1,0 (AH)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 18/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar