Bochum – Nürnberg

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bochum gästas av Nürnberg hemma på Vonovia Ruhrstadion. Ett öppet möte, men anser att gästerna bör vara favoriter. Senast klubbarna drabbades samman var ett sömnpiller, (matchen slutade 0-0). Dock under säsongen, har lagets elva inledande ligamatcher innehållit 44 mål. Trots antalet mål, har klubben samtidigt haft väldiga svårigheter när det kommer till att vinna matcherna.

Nürnberg stod för en stark säsong 2017/2018, vilket belönades med avancemang till Bundesliga. Men nivåskillnaden visade sig vara alldeles för stor och därmed blev sejouren i högsta ligan väldigt kortvarig. Nu återfinns laget i 2.Bundesliga där de har presterat betydligt bättre under den senaste tiden. På elva ligamatcher har laget tagit 14 poäng vilket resulterat i en niondeplats för stunden.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,48 @ betway.

  • Match: Bochum Nürnberg
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,48 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 4/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar