Bayern – Bochum

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München krigar för tionde raka Bundesliga-titeln och nu gästar Bochum på hemmaplan. Deras sista match, blev en tydlig demonstration av Bayern Münchens kapacitet och Barcelonas förfall. Bayern gästade Barcelona, och segrade med 3-0 i tisdags. Det blev en bra start på säsongen och Champions League-spelet för Julian Nagelsmanns manskap. Så gott som fläckfri har även ligaspelet varit.

Bochum är fjortondeplacerade i ligan. Förutom eventuell underskattning eller högmod efter mötet mot Barcelona i veckan finns det ingenting som talar för Bochum i den här matchen. Thomas Reis och hans manskap svarade för en fin säsong i andradivisionen förra säsongen, men av denna inledning att döma, ser man ut att komma få det tufft att räcka till i Bundesliga. Räknar med en målrik match idag.

Jag spelar på Bayern -2,5 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ ComeOn.

  • Match: Bayern – Bochum
  • Spel: Bayern -2,5 (AH)
  • Odds: 1,70 @ ComeOn
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 15:30, 18/9

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar