Nürnberg – Leipzig

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nürnbergs ligafacit under nuvarande säsong är två segrar, sju kryssade och fjorton förluster. Klubben är emellertid något bättre på Max-Morlock-Stadion jämfört med på resande fot. Men under morgondagen väntar alltså Liepzig, vilket blir en mycket svår uppgift för Nürnberg att knäcka. Nürnberg kommer senast ifrån en 2-1 förlust mot Düsseldorf. Matheus Pereira missar denna batalj pga rött kort.

Leipzig hittas på fjärdeplatsen och innehar därmed sista Champions League-platsen. Laget slutade sexa ifjol och fick därmed inträde i Europa League-spelet. Men det blev en kort sejour för den tyska klubben i EL. Laget åkte ut redan i gruppen och fick se Celtic och Salzburg gå vidare in i slutspelet. Men i ligan har det gått bättre med tolv vinster, sex kryss och fem förluster och man ser ut att vara på uppgång.

Jag spelar på raka tvåan till 1,55 @ betsson.

  • Match: Nürnberg – Leipzig
  • Speltips: Leipzig (2)
  • Odds: 1,55 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 2/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar