Düsseldorf – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fortuna Düsseldorf slutade på förstaplats i andradivisionen förra säsongen. Under nuvarande säsong har ”Flingeraner” emellertid fått vittna vilken nivåhöjning det är på fotbollen i finrummet och återfinns, precis som väntat, i det nedersta skiktet av serien. Under året har det blivit tre vinster, tre kryss och nio förluster. Säker mark är inom lika nära räckhåll som de två jumboplatserna.

Dortmund placerar sig nu på toppen av kullen och efter 15 omgångar är laget hela nio poäng före den stora konkurrenten Bayern München. Fansen har såklart suktat efter de stora framgångarna. Addera på detta att Dortmund är klara för Champions Leagues-slutspel efter att ha toppat sin grupp på bättre inbördes statistik än Atlético Madrid. Övrig konkurrens stod Club Brügge och Monaco för.

Jag spelar på Dortmund -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ betsson.

  • Match: Düsseldorf – Dortmund
  • Speltips: Dortmund -1,0 (AH)
  • Odds: 1,77 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 18/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar