Augsburg – Düsseldorf

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Augsburg hittas på elfteplats i ligaspelet. Den schweiziska tränaren Martin Schmidt står bakom rodret. Tränaren fick inget att stämma och klubben huserade långt ner i tabellen. De lyckades dock plocka den sista platsen utanför nedflyttningsstrecket. Under nuvarande säsong var inledningen tuff. I omgång 11 vände dock dess trend. Nu är laget obesegrade under de fem senaste omgångarna.

Düsseldorf har dock bara tagit tre stycken trepoängare under säsongsinledningen och laget hittas på en nedflyttningsplats. 15 omgångar in i ligan och de blöder med ynka 12 inspelade poäng. Går inte beskriva deras senaste period i Bundesliga med samma beröm och lovord. Med nio förluster på tabellkontot är det ett Dusseldorf som går oerhört tung med sju förluster på de elva senaste matcherna.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ betway.

  • Match: AugsburgDüsseldorf
  • Spel: Augsburg (1)
  • Odds: 1,83 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 17/12

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar