Bayern – Augsburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München har varit otroligt starka på hemmaplan i högstaligan och kvällens match kommer inte vara något undantag. I synnerhet inte, med tanke på vad som står på spel. Hemmaklubben har snittat otroliga 3,7 mål per match på hemmagräs i ligaspelet och senast Bayern spelade på Allianz besegrade de, Mönchengladbach med 6-0. Bayern München är naturligtvis jättefavoriter inför kvällens tillställning.

Augsburg hittas på tolfteplats i tabellen, en placering man ska vara nöjda med. De senaste säsongerna har Augsburg undvikit nedflyttningsplats med minsta möjliga marginal, så man har förbättrat sig rejält och ska vara nöjda med sin säsong. Alla lag vill såklart avsluta fint, men frågan är om motivationen är tillräcklig när man beger sig till Allianz. Den är säkerligen inte i närheten av motivation hemmalaget har.

Jag spelar på Bayern över 3,5 mål till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Bayern – Augsburg
  • Spel: Bayern över 3,5 mål
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:30, 22/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar