Dortmund – Augsburg

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Dortmund har åtta matcher utan förlust. Borussia innehar dessutom andraplatsen i Bundesliga och nu i veckan blev man även klara för nästa slutspelsrunda i Europa League efter 4-3 över två spelade matcher mot italienska Atalanta. Lagets främsta prioritet är, såklart, att plocka en av de fyra Champions League-platserna i tabellen och trots andraplatsen är placeringen långtifrån klappad och klar.

Augsburg har säckat ihop på sistone och alltså förlorat två matcher efter varandra, utan mål framåt. 0-1 hemma mot Stuttgart senast var ett brutalt bottennapp. Laget hittas numer på tiondeplatsen efter tre förluster, ett kryss och en vinst på deras fem senaste matcher. Frånvarande är bland andra avstängde Daniel Opare samt eventuellt duon bestående av Jeffrey Gouweleeuw och Alfred Finnbogason.

Jag spelar på Dortmund -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Dortmund – Augsburg 
  • Speltips: Dortmund -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 26/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar