Augsburg – Köln

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Augsburgs supportrar räknade med att storklubben redan hade säkrat kontraktet i Bundesliga för ett par veckor sedan. Hemmaklubben vann alltså två matcher inom loppet av tre omgångar. Fuggerstädter, distanserade sig i bottenstriden. Dessvärre för Augsburgs del har klubben sedermera varit sämre med tre matcher utan vinst. Nu plötsligt är det inte så långt ner till nedflyttningsplats eller kvalplatsen.

Köln är på nedflyttningsplats, men bara sju poäng bakom Augsburg. Det gör att de kan vara fyra poäng bakom efter denna match. Det innebär med andra ord att Augsburg är inblandade i botten. Men med det sagt är det mycket som ska gå snett för att Augsburg ska ramla ur, men för Köln finns inte utrymme. Här måste man gå för att vinna den matchen. Köln måste med andra ord vinna kvällens match.

Jag spelar på Köln Draw No Bet till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Augsburg – Köln
  • Spel: Köln DnB
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:31, 23/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar