Augsburg – Leverkusen

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Augsburg imponera verkligen i senaste omgången av Bundesliga, då de besegrade Stuttgart med 6-0. I lagets matcher innan dess, har en hel del nättrassel bevittnats. Hemmalaget tillhör vanligtvis den undre tabellhalvan av Bundesliga, vilket klubben gör även denna säsong. Just nu hittas dem på fjortondeplats i ligaspelet. Augsburg placering stämmer således relativt bra överens med var laget brukar ligga.

Bayer Leverkusen kommer till matchen med rätt bra form. Efter tre raka torskar, har gästerna nu hittat tillbaka till vinnarspåret. Först en 1-0 vinst mot Stuttgart följt av 2-0 mot Nürnberg. Huruvida resultaten är speciellt imponerande eller inte går att diskutera, det är lag som placerar sig på nedflyttning. Laget har innan dessa spelat flera målrika matcher. De spelade fyra raka matcher med ett snitt på fem mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,53 @ bet365.

  • Match: Augsburg – Leverkusen
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/4