Augsburg – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Augsburg imponera verkligen i senaste omgången av Bundesliga, då de besegrade Stuttgart med 6-0. I lagets matcher innan dess, har en hel del nättrassel bevittnats. Hemmalaget tillhör vanligtvis den undre tabellhalvan av Bundesliga, vilket klubben gör även denna säsong. Just nu hittas dem på fjortondeplats i ligaspelet. Augsburg placering stämmer således relativt bra överens med var laget brukar ligga.

Bayer Leverkusen kommer till matchen med rätt bra form. Efter tre raka torskar, har gästerna nu hittat tillbaka till vinnarspåret. Först en 1-0 vinst mot Stuttgart följt av 2-0 mot Nürnberg. Huruvida resultaten är speciellt imponerande eller inte går att diskutera, det är lag som placerar sig på nedflyttning. Laget har innan dessa spelat flera målrika matcher. De spelade fyra raka matcher med ett snitt på fem mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,53 @ bet365.

  • Match: Augsburg – Leverkusen
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar