Cardiff – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cardiff placerar sig precis ovanför det röda området i tabellen och är såklart i stort behov av poäng för att hålla bottentrion på avstånd. Denna hemmamatch lär dock bli ordentligt tuff mot ett kanske nytänt och framförallt revanschlystet motstånd. I detta Premier League-mötet kommer skadade Jazz Richards saknas medan Danny Ward, Joe Bennett och Greg Cunningham antagligen är otillgängliga.

Manchester United kommer till dagens match utan José Mourinho. Det som fick bägaren att helt rinna över vad den bittra 1-3-förlusten när Liverpool besöktes på Anfield förra veckan. Ersättaren kommer bli Ole Gunnar Solskjaer, som hade en fantastisk sejour i klubben som spelare och har coachat Cardiff City under ett mindre lyckat halvår. Tränarbytet borde också innebära en ren vitamininjektion.

Jag spelar på Man United -1,0 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Cardiff – Man United
  • Speltips: Man United -1,0 (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 18:30, 22/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar