Kunlun – St. Petersburg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Kunlun är det enda kinesiska klubben i seriespelet och har aldrig gjort någon succé i KHL, sportsligt som publikmässigt. Samtidigt har det rapporterats om att dem har ekonomiska problem. Under nuvarande säsong har laget blandat, gett och står för närvarande på niondeplatsen i Eastern Conference med 37 inspelade poäng på 40 serieomgångar. Hemmalaget förlorade senast mot Podolsk på LeSports Center.

SKA St. Petersburg är totalt överlägsna i ligan tillsammans med CSKA Moskva. Gång på gång visas vilken maskin man är och hur pass svårslagna dem är. Laget har tre segrar på de fem senaste matcherna, men kommer närmast från en förlust med 4–1 mot CSKA Moskva. Just den förlusten tog såklart väldigt hårt på laget – med tanke på att man halkar efter. Men räkna med ett revanschsuget SKA.

Jag spelar på St. Petersburg -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,64 @ Unibet.

  • Match: Kunlun – St. Petersburg
  • Speltips: St. Petersburg -1,5 (AH)
  • Odds: 1,64 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 12:30, 25/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar