Linköping – Färjestad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Linköping placerar sig på sjundeplatsen i tabellen efter uteblivna segrar på sistone. Trots formsvackan bör kvällens match ses som ett toppmöte. Nämnvärt är att SHL-tabellen är otroligt jämn. Detta är tredje gången sedan september som klubbarna spelar mot varandra. I september spelades en träningsmatch som slutade i en 2-1-seger för Linköping. Genomgående för samtliga matcher är att de varit målsnåla.

Färjestad som hittas överst på kullen, har verkligen imponerat och ser nu ut att bli farliga till slutspelet. Trots de tidigare målsnåla matcherna mellan lagen, är känslan att detta kan bli en målrik tillställning. Det här är trots allt två lag med väldigt stark offensiv i sina bästa stunder och det kan mycket väl vänta mer av en öppen historia. Här väntas en laddad stämning och tillställning på fredagskvällen.

Jag spelar på över 4,5 mål till 1,87 @ expekt.

  • Match: Linköping – Färjestad
  • Speltips: Över 4,5 mål
  • Odds: 1,87 @ expekt
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/12

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar