Färjestad – Linköping

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Färjestad gäller som självklara favoriter hemma mot Linköping i denna tillställning. Hemmalaget ska försöka bryta sin negativa trend med förlustmatcher när man nu möter bottenlaget Linköping i Löfbergs Arena. Allt annat än vinst vore en ordentlig missräkning med tanke på klubbens förmåga att prestera i vissa stunder. Dock har fortfarande Färjestad på en fin tabellposition inför slutspelet.

Linköping har trots ett enkelt spelschema på slutet faktiskt inte tagit någon vinst på fyra raka matcher och därmed tappat ytterligare mark i botten. Nu ligger gästerna på plats 12 och har bara någon poäng ner till jumboplatsen. Prekärt utgångsläge minst sagt. LHC har varit i botten under hela inledningen och lär stanna där ett bra tag till som det ser ut. Jag tror på hemmaseger här.

Jag spelar på raka ettan till 1,47 @ Unibet.

  • Match: Färjestad – Linköping
  • Spel: Färjestad (1)
  • Odds: 1,47 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 2/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar