Färjestad – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Färjestad tillhör den absoluta tabelltoppen och kommer kämpa om den åtråvärda andraplatsen. Laget tillhör dessutom ett av seriens bästa hemmalag och är tredje bästa lag inför hemmafansen. Bara Luleå och Djurgården, som under våren, tagit 15 raka hemmasegrar har bättre statistik. Färjestad har vunnit sju av sina senaste tio hemmamatcher och en förlust kom borta mot HV71, sex forwards saknades.

Linköping och Brynäs blir de klubbar från SHL som tillsammans med de Hockeyallsvenska lagen Mora, Tingsryd, Karlskrona och Almtuna hamnar i ingenmansland och genom detta tar tidig semester medan majoriteten av de andra lagen spelar kval eller slutspel. Motivationen således trytande för ett Linköping som heller inte är ett bättre lag än Färjestad i någon lagdel. Laget har inte någon bra bortastatistik.

Jag spelar på raka ettan till 1,51 @ betsson.

  • Match: Färjestad – Linköping
  • Spel: Färjestad (1)
  • Odds: 1,51 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar