Färjestad – Brynäs

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Färjestad började säsongen mycket dåligt, men tillhör numer, seriens hetaste lag. I senaste matchen tog Färjestad en vinst borta mot Rögle, 2-3 efter förlängning, och Värmlandsklubben, har sju vinster på dess åtta senaste matcher. Nyligen plockade man även in Peppe Lundh, från tyska Schwenninger, i lagets redan starka offensiv. Färjestad är dessutom favorittippade av flera stora experter.

Brynäs är Samtidigt ett bottenlag i SHL och ligger på elfteplatsen. I senaste matchen blev det förlust mot Linköping borta med 4-3 efter straffar, i en match som Brynäs hade ledningen med 1-3. I matchen innan förlorade man mot just Färjestad på hemmaplan med 1-3. Nu väntar bortaplan och jag tror på ny förlust för Brynäs. Färjestad har ett bättre lag, man har hemmaplansfördel och man kommer med fin form.

Jag spelar på raka ettan till 1,82 @ betsson.

  • Match: Färjestad – Brynäs
  • Spel: Färjestad (1)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar