Brynäs – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Brynäs vecka var turbulent trots inga matcher. Efter lagets torsk i Skellefteå, under lördagen, drabbades man av flertalet sjukdomsfall där man blev tvungna att ställa in träningar och matcher. Hemmalaget har en sargad trupp inför lördagens match och mycket tyder på att de tvingas spela utan fyra ordinarie backar. Dessutom har storspelande målvakten, Samuel Ersson, saknats under gångna veckan.

Färjestad har efter en skakig inledning på säsongen, lyft sig rejält den senaste tiden. Totalt har de vunnit nio av sina elva senaste matcher och segersviten är uppe i fyra raka matcher där laget vunnit mot Rögle och Leksand nyligen. Nu har man återigen fått vittring på en kvartsfinalplats men då krävs det en seger här. Fem poäng är det som skiljer Färjestad och Frölunda som just nu innehar sjätteplatsen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ bethard.

  • Match: Brynäs – Färjestad
  • Spel: Färjestad (2)
  • Odds: 2,20 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!