Fulham – Huddersfield

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fulham hittas på nästjumboplatsen i Premier League och kommer under lördagen, spela deras kanske viktigaste match under säsongen. Championship ser faktiskt ut att komma allt närmare för klubben, vilka har fundamentala problem och ofta inte ser ut att kunna räcka till i denna konkurrens. Gästerna vann i det omvända mötet. Fulham bör dock ha stora chanser till att revanchera sig här idag.

Huddersfield är tabelljumbo i Premier League. Gästerna har förlorat sex raka matcher och den sviten kan mycket väl vara förvärrad när de här 90 minuterna är summerade. Addera också att flera spelare i form av Abdelhamid Sabiri, Aaron Mooy, Tommy Smith, Danny Williams och eventuellt Rajiv van La Parra missar matchen. Fulham saknar i deras tur enbart André-Frank Zambo Anguissa.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ NordicBet.

  • Match: Fulham – Huddersfield
  • Speltips: Fulham (1)
  • Odds: 2,05 @ NordicBet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 29/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar