Huddersfield – Everton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Huddersfield har under 23 omgångar enbart inkasserat elva poäng och under sina tio senaste matcher har Terriers endast plockat en pinne. Hemma på John Smith’s Stadium har hemmalaget tagit fem poäng, bara en vinst under hela säsongen. Det är med fem raka förluster på hemmagräset som Huddesfield nu tar emot Everton. Huddersfield har aldrig vunnit mot gästerna i tävlingssammanhang.

Everton har stora problem i defensiven och det har visat sig under de senaste matcherna, där laget är med i matcherna och spelar bra fotboll men där de har det svårt hemåt. På lagets senaste fem matcher har man förlorat tre stycken men spelmässigt inte varit utspelade utan det defensiva arbetet tynger ner lagets poängskörd. I kvällens möte tar man sig an gänget i ligan som redovisar den sämsta målskörden.

Jag spelar på raka tvåan till 2,16 @ NordicBet.

  • Match: Huddersfield – Everton
  • Speltips: Everton (2)
  • Odds: 2,16 @ NordicBet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 29/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar