Burnley – West Ham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Burnley imponerar knappast. Clarets är nämligen tredjejumboplacerade i tabellen. Resultaten är också talande, 19 matcher och 13 förluster. Nio av dess elva senaste matcher har torskats och nu i veckan åkte hemmalaget dessutom på en käftsmäll mot Everton. Burnley har gått från förra säsongens utropstecken till att kämpa för kontraktet. Hemmalagets Aaron Lennon och Stephen Ward är ej tillgängliga här idag.

West Ham fortsätter leverera fina resultat trots dess skadeproblematik. Förlusten mot Watford var bara en prick i protokollet och West Ham har vunnit fem av deras sex senaste matcher. Resan upp i tabellen har intensifierats. Nu hittas de på övre tabellhalvan och med topp sex inom räckhåll. Situationen var illa i veckans match mot Southampton, men de kunde via två snabba mål vända 0-1 till en 2-1-vinst.

Jag spelar på raka tvåan till 2,15 @ ComeOn.

  • Match: Burnley – West Ham
  • Speltips: West Ham (2)
  • Odds: 2,15 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 30/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar