Burnley – Watford

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burnley är tabelljumbo, och har bara inkasserat en vinst på hela säsongen. Burnley har släppt stjärnan, Chris Wood till bottenkollegan Newcastle, vilket kan bli oerhört kännbart givet lagets anfallsbesättning. Den kanske näst viktigaste spelaren Cornet (offensiva mittfältare), har dragit på mästerskap. På det är anfallaren Barnes borta, varför inte särskilt mycket mer slagkraft finns hos Burnley.

Watford är precis som Burnley i en ruggig formsvacka. Oavgjort (1-1) borta mot Newcastle i helgen, men innan dess sex raka ligaförluster (sju förluster i rad om vi räknar in FA-cupen). Men jag är betydligt mer förlåtande gentemot Watford än mot Burnley. Watford har under sin tidigare förluststreak avverkat tufft motstånd (Leicester, Chelsea, Man City, West Ham och Spurs). Watford har också mer spets än Burnley.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,73 @ betsafe.

  • Match: Burnley – Watford
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,73 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 18/1

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar