Everton – Burnley

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton besitter offensiv kvalitet. Richarlison, Calvert-Lewin, Gray och fler återfinns i Everton. Liverpool-klubben har startat säsongen starkt och som jag tror fortsätter poängen inkasseras. Gästande Burnley är inga roliga motståndare. ”Toffees” borde emellertid ha det som krävs för att vinna matchen, trots att gästerna, lär förlita sig på deffensiven. Hittills har de varit starka på Goodison Park.

Burnley kommer till Goodison Park under måndag. En måndagsmatch på Goodison Park med Burnley inblandat kan bara bli på ett sätt. Tight, tråkig och oviss. Men jag tycks ha hittat en vinnare här, så något 0-0-resultat blir det inte om ni frågar undertecknad. Ettan klickas eftersom jag ser ett betydligt bättre stäm i hemmalaget. Det är en tung säsongsinledning för Burnley, med samma elva i dessa PL-matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ bet365.

  • Match: Everton – Burnley
  • Spel: Everton (1)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar